Meer verdienen, minder werken in 2019?

Omarm HIGH-END ONLINE VERKOPEN.  

Hier is je gids om in de komende 12 maanden door te breken naar €250.000, €500.000 of 1 miljoen p/jaar.

Met de grootst mogelijke impact voor je klanten. En met meer vrijheid voor jezelf. 

Gebaseerd op 11 jaar online ervaring. Met ondernemersgroet. Rogier & Stijn. 

Meer verdienen, minder werken in 2019? 

Omarm HIGH-END ONLINE VERKOPEN.  

Hier is je gids om in de komende 12 maanden door te breken naar €250.000, €500.000 of 1 miljoen p/jaar. 

Met de grootst mogelijke impact voor je klanten. En met meer vrijheid voor jezelf. 

Gebaseerd op 11 jaar online ervaring. Met ondernemersgroet. Rogier &Stijn.  

Let's go! Meld je aan voor onze nieuwsbrief & Ontvang gratis de gids naar meer impact, vrijheid en omzet met jouw bedrijf.


Om onze nieuwsbrief met gids te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. Ga je akkoord?

100% Waarde, 100% Privacy, 0% Spam 

Je kunt je op ieder gewenst moment weer gratis afmelden voor de mailings.  


In onze gids LATEN WE JE ZIEN: 

 • Welke 9 bouwstenen essentieel zijn om voor eens en altijd de €100.000-grens te doorbreken. Met meer impact & vrije tijd.
 • Hoe je op een klantvriendelijke, sympathieke en waardevolle manier meer verkoopt, zonder fake schaarste en deadline trucjes. Daar houden wij ook niet van.
 • Hoe je jouw bedrijf zo inricht dat het niet langer afhankelijk is van jouw inzet (of inspanning). Met hoe je 100% AAN ipv IN je bedrijf werk. Dat geeft je een echt passief inkomen.  

In 2007 zijn we (Rogier & Stijn) begonnen met ondernemen. 

En hebben ons bedrijf zo ingericht dat we uurtje-factuurtje konden ontstijgen. Ons bedrijf is niet langer enkel afhankelijk van onze inspanning.

We kunnen je vertellen dat dit niet kwam aanwaaien. We hebben ons aanbod wel meer dan tien keer aangepast. Iedere keer dachten we dat het ons die gewenste vrijheid, omzet en impact zou brengen.

We probeerden werkelijk alles:

 • Uurtje-factuurtje.
 • Van project naar project.
 • Workshop naar workshop.
 • Goedbetaalde presentaties.
 • 3-Daagse events.
 • High-end programma’s.
 • 100% Online en passief inkomen via online programma’s. 
 • Affiliate inkomsten.


Telkens dachten we: “Dit is dé oplossing!” 

Maar helaas ontbrak er iedere keer wel iets.

 • Uurtje-factuurtje bracht de omzet, maar niet de vrijheid.
 • Online programma’s spekten onze bankrekening, maar de gewenste impact op onze klanten was gering en ook de vrijheid ontbrak.
 • High-end programma’s zorgden voor veel omzet en een grotere impact met relatief weinig werk. Maar het wervingsproces kostte heel veel tijd en we werkten niet altijd in onze zone-of-genius.  

Daarom zijn we het beste van al deze methodes gaan combineren. En werkten we de nadelen weg. Met als resultaat meer voldoening, impact, vrijheid én omzet.  


Waarom is het belangrijk je te richten op een omzet van 1 miljoen per jaar?

Weet je wat het is. Als ondernemer weten we vaak niet wat we ECHT willen.

We zeggen dat we meer leads willen, maar bedoelen meer verkopen. We willen meer omzet, maar het draait eigenlijk om meer winst.

En we willen die €100.000-grens doorbreken en doorgroeien naar een miljoenenbedrijf. Maar wat we werkelijk willen is een bedrijf dat ons een voldaan gevoel geeft. Een bedrijf dat onze impact vergroot. Een bedrijf dat ons de vrijheid geeft om te doen wat we écht willen.

En ja. De beste manier om dat te bereiken is om inderdaad een bedrijf te hebben waarmee je €200.000, €500.000 of een miljoen per jaar verdient. Zodat jij 100% in je eigen kracht staat. En alles uit je eigen leven en dat van anderen haalt.

Vaak denken we als ondernemer te klein. We denken dat €100.000 per jaar voldoende is. Maar je zult merken dat je bij zo’n omzet nog veel zelf moet doen. 

Denk daarom groter. En ga voor die 1 MILJOEN per jaar. Het dwingt je om andere keuzes en beslissingen te maken. Om meer uit te besteden. 

Geld is hierin een belangrijke factor. En het is zinvol om er een positieve relatie mee te hebben. Om in te zien dat het een middel is.

Waarmee je jezelf vrijheid en energie schenkt.